Varför händer allt mig.!?

Alltid har det varit något som står i vägen , jobb, pengar, fritid och just nu är det min kropp som är ivägen för mig själv. Jag vill inte inse hur det egentligen är, men ärligt talat så måste jag väl ta och förstå att jag inte klarar av att göra allt själv.  Vill så mkt men när kroppen säger ifrån är det inte så mycket jag kan göra åt saken. Jag är sjukt trött hela tiden, ont i denna förbannade rygg och mår helt enkelt inte bra.
Måste säga att det känns väldigt deprimerande att jag inte ens kan utbilda mig till det jag vill, bara för att jag vet att lägga mycket pengar på något jag vill göra och inte kroppen håller, är ett väldans slöseri med pengar.
Så vad ska jag göra när jag redan gett upp så många saker som betyder så mycket för mig.  Jag fortsätter klura...


Hade jag haft en lift hade det gått bättre..

Jo jag pratar om jobbfronten, det tycks gå utför, utför och utför..Sommarstängt tydligen, jaha ja och vad ska jag göra då? Vore ju som bra om jag kunde betala mina räkningar iaf sen skiter jag i om jag inte har bensin i bilen..Men vad tusan.

Jag har iallafall vart och sökt jobb på ett ställe idag, så det är väl bara att hålla tummarna för att det går bra. Vill inte sitta hemma och börja klättra på väggarna. Jag minns ju hur det var när jag var sjukskriven på heltid, vill inte att det ska upprepas om jag säger så.  Ska ta och klura ut nått nu iaf..

Höres!
Love M

Här kommer det..!

Så extremt trött efter att blivit av med allt blod i kroppen, sov två timmar efter jag var på sjukan och det sitter fortfarande i. Trött i kroppen men inte fan kan man sova för det.

Från i Fredags.

Mamma:  - Hej Carl-Philip, får jag ta en bild på dig och min dotter.?
Han:         - Ja det går bra.
Malin 35 kliver fram och ställer sig berdvid.
Prinsen ser förvånad ut...




Sov gott.!
Love M

Måndag.

Hela helgen har jag haft en Sandra som inneboende och nu känns det riktigt tomt här hemma, jag måste vara dödligt sällskapssjuk. Hmm jag undrar vem jag fått det ifrån, Pappa.

Nu på morgonen har jag iaf varit och tappt 4 rör med blod.. Hemskt det är, men det gick bra. Som tur var hade de en affisch (stavas?) från filmen Madagaskar. Så jag satt och kolla på det och kom på mig själv sjunga "I like to move it, move it.. " Nyvaken och hungrig var jag så det snurrade lite. Men jag lever och jag är så otroligt stolt över mig själv att jag gick dit själv utan någon som höll mig i handen.

Idag har jag inga planer för vad jag ska hitta på, må väl ta och städa antar jag. Joo just det jag måste åka och kolla till Audin som är på verkstaden.  Men jag får skriva en rad sen.

Love M


Rabarberpaj, Plaza och Plåtning.

Pajen va asgod jag fick sällskap av Alex, Sandra och Jacques sen droppade det in fler folk och vi fick en spontan supning på halsen. Trevligt ;) Plaza var stället vi gick till och det sög totalt. Njaa supning vra väl att ta i jag höll mig stadig men lite alkohol hade man allt i kroppen.

Dagen efter var dte en vända på stan sen jobba, slutade vid 19.00, var så himmla lugnt. Bilbingo i Brunflo men fam. Améus. Mkt trevligt men snålt på vinster.  Filmkväll igår men Twilight som vi btw sitter och kollar på igen. Jag måste nog följa strömmen och säga att Robert som spelar Edward är sjukt läcker.

Idag har jag då vart på en plåtning under en fototräff vilket var riktigt kul och lärorikt. Har även knutit lite mer kontakter under dagen och det är ju alltid välbehövligt. Kul att få träffa lite nya anskiten också.

Ikväll blir det nog en liten supning av med brudarna. Ska vila lite nu så kommer det en liten rad sen.

Marité och rabarberpaj.

Det blev en sväng ut igår som jag hade hoppats på, dock i nykterttillstånd vilket jag finner väldigt behagligt. Man kan ta sig hem när man vill och man kan faktiskt hålla en disskution utan att tappa tråden. 

Kvällen började iaf men att vi skulle kolla om det var någe folk på jobbet (Twain) så vi bestämmde att vi skulle mötas där. Det var bra med folk och vi hittade en hel del filurer som vi fakistkt kännde, så vi blev helt enkelt kvar där till 00.00. Sen gick vi ner till Marité och gick före alla i kön, trevligt att man är i branchen så man slipper stå i kö. Var kvar där till 01.00 ungefär sen bestämmde vi oss för att åka hem, sagt och gjort. 

Idag, torsdag, ska jag och brudarna från Norge baka rabarberpaj och sen trycka i oss, mumma. Ännu ett tecken på att det är sommar..Så nu har jag städat av lite här hemma, slängt in ett omgång tvätt i maskinen och väntar in tjejerna blir en uppdat. senare om hur det gick med pajen.
Love M  

Ledig idag.

Så jag har passat på att umgås med Bästaste Marie. Var i stallet och en sväng på staden för att köpa blommor.      
Sjukt trött är jag och så har jag dessutom ont i huvet av allt åskväder som nu äntligen dragit förbi. Får se om det blir nått roligt att göra ikväll. En drink kanske. Får se.
Synes.! Love M

Känslan av våren.

Var nyss ute och vattnade blommorna framför våran dörr, fråga mig inte varför jag gjorde det mitt i natten för det vet jag inte jag heller. Hade även tankar på att ut och gå en sväng men jag hittade inte mitt överfallslarm så jag skippade det, Vägrar få ut på kvällen utan det.

Det jag ville komma till var iaf att när jag öppnade så riktigt slog doften av vår och blommor mig i ansiktet. Underbart..! Jag verkligen älskar när sommaren är på väg, gillar dock inte värmen som kommer lite längre fram så jag får väl hålla mig inne då.  Uppdatering klar.!

Love M


14.52.


Jobba idag..

..inte sugen för fem öre men man måste ju. Ligger i sängen och kikar lite halvt på tv:n.  Ränkas det som tidssfördriv tills jag ska göra mig iordning? Nej men allvarligt jag måste rycka upp mig och göra något men vad? Städa kanske eller trycka i mig chips medands jag ligger på soffan. Det blir nog hellre städning faktiskt.

Btw vann en auktion igår på ett presentkort från Make up-store laddat med 500:-.  Love it!  Fick det för 4,48 kr. Yes.!   

Var iväg och plåtade igår lite spontant sådär men det var roligt. Började ute på Frösön och avslutade mitt på gågatan, jag kan ju medge att det var en hel del folk som glodde ögonen ur sig men va fan har de aldrig sett en kamera.? Vissa gick fram och tillbaka flera gånger och stirrade mer varje gång, haha ja det såg lite kul ut men vad brydde jag mig om det..



Nej men det var för nu slänger in en liten uppdatering senare.
Ha en bra dag!
 Love M 

Påsken 2009.


 
Lite sent men va fan ska man göra vill ju verkligen visa hur bra vi hade det uppe i stugan i Häggsjön
.

Jag i snöstorm på Hästfjället.


Ronny och jag vid "kojan".


Jag sooolar.


Syster i djup diskussion.


Mys vid Brasan.


Jag och Alle på skidtur.

Pictures.


/>

Kärlek..

Har nyss suttit och kollat på "Sex & the city the movie" som jag råkade köpa på Statoil förrut. Gillar den filmen starkt trots alla känslosamma scener. Och som en vanlig dödlig människa som jag faktiskt är, var jag ju tvungen att gråta en skvätt. Ja jag kan gråta till filmer och det värsta av allt så brukar det läcka lite till "Extreme home makeover". För att allt ska vara ännu mer bedrövligt så åkte Alexander till Norge idag igen och även fast jag borde ha vant mig vid allt pendlande så känns det faktiskt tyngre varje gång han åker. Lite ensamt faktiskt så det är bara att hoppas på att jag blir överöst i grejer att göra så jag slipper tänka så mycket, det brukar fungera för min del.

Jo men när jag nu redan är inne på spåret kärlek kan man ju börja fundera på hur jag och min älskade faktiskt träffades. Det finns många olika berättelser om vad som faktiskt hände och ärligt talat minns jag inte riktigt hur det gick till.

Det var påsken 2007  och jag var med mina föräldrar till våran stuga i Häggsjön. Byn med ca. 15 bofasta invånare, hur stor är chansen att man träffar någon och blir störtkär på det viset. Eller störtkär blev jag ju inte riktig då utan det kom senare, efter att vi hållit kontakten till juni och jag åkte 60 mil för att dels jobba och träffa Alexander. Sen fortsätter historien och den orkar jag inte skriva, jag kan inte lägga ner tiden för att skriva om 2 år som har gått.
Detta är tillängnat min älskling Alexander: Jag älskar dig hjärtat, ta det lugnt i Norge och kom hem snart.!


Torsdag.

God morgon.
Jag hade ställt väckarklockan på 07.30, vaknade 10.46 lagomt till att jag skulle ringa hälsocentralen. Bra jobbat att vakna så mkt senare än vad jag tänkt. Inget ovanligt för min del, men vad tusan är man trött måste man ju få sova eller?

Har i alla fall pratat men hälsocentralen nu och jag har fått tid för provtagning och läkarbesök, så nu är det bara att vänta tills den dagen kommer. Huvva blodprover och skit :S 

Jag har inget planerat på listan idag så det blir väl till att ta det lugt och tvätta lite kanske, har lite hemmafru tankar. Titta på en film och softa hela dagen, men om det är någon som har något annat alternativ så hör av er. 
Bye bye, love M

Nåja.

Ingen bowling blev det utan det blev xbox och en sväng på jobbet. Inget riktigt givande vill säga och nu är det egentligen sängen som gäller. Ska försöka sova om en stund så synes och höres allihopa. Love M

Vad gör jag för fel..?

Jag får verkligen inte till det. Jävla skit bank.! Jag har fått diverse koder och referensnummer men inte fan funkar det. Jag blir vansinnig när jag kan få till det. Men men jag får väl ta mig en tripp igen till banken imorgon, svårare än så är det inte.

Läkaren ska även ringa imorgon vid 8 tiden så det blir att gå upp tidigt och försöka piggna till, jag älskar mornar.
Nej nu jäklar ska jag inte klaga mer utan hitta på något roligt :D Jag kanske ska lura med mig Alexander och bowla kanske, uppdaterar lite senare.
Love M

Små funderingar mitt i natten.

Jag är sjukt  pigg i skallen faktiskt, bara kroppen som är sliten. Sitter nu ny duschad och redo för sängen men inte fan är jag trött för det. 

Idag har jag varit riktigt duktig, jag faktiskt fått arslet ur vagnen och gått igenom en massa kartonger efter flytten. Vilket var två månader sen och inte förrens nu har jag lessnat på att de är ivägen, nåja bättre sent än aldrig. Så tio kartonger är borta och man kan faktiskt gå på golvet inne i gästrummet istället för att hoppa fram och tillbaka mellan allt skrot och sängen och sladdar.

Nu kommer då fundreingarna jag har, vad fan har jag för lösenord till mitt bankkonto. Eftersom man tydligen var tvungen till att byta en gång om året så bytte jag till ett lösenord som var så säkert att jag inte själv kommer in. Smartskaftet själv, så imorgon blir det en tripp till banken och så måste jag ringa till min nya läkare som ska fixa ny sjukskrivning till mig, samt kolla upp lite saker. Håller tummarna för att det går bra för mig imorgon, jag har en förmåga att få allt att skita sig.


Nu är det så här att jag håller på att förnya bloggen, vilket jag inte är så jätteduktig på, det är därför den ser annurlunda ut varje dag. Jag har lite beslutsångest över hur jag vill ha den. När jag väl är klar med det måste jag få igång på min hemsida. Någon frivillig !?


Sov gott allihopa nu ska jag slå igen de blå.

Love M

Dagens goda gärning.

Den är då avklarad då jag släckte en brinnande bil vid dubbelrondellerna mitt i stan. Eller njaa nu tar jag i det var inte jag som släckte branden men det var jag som stod för brandsläckaren. Den jävlen som satt under förarsätet på bilen, den jag har svurit så många gånger över, den har just räddat en gammal Cadillac med lågor ur motorn. 
Stackarna hoppas de lugnar sig nu efter chocken, tjejen som var med bara stod och skakade när jag stod och pratade med henne. Men överlycklig var hon iallafall. så glad att hon kom fram och kramade mig när vi skulle åka. Tankarna ikväll är ängnade åt de som nu måste lägga en massa pengar på deras veteranbil. Tur som satan att vi tog just den vägen när vi skulle hem.  

Någon annan som kan klå min goda gärning 9/5-09 ?
Love M

Brutalt mörbultat.

Hela kroppen känns som ett bombnedslag och jag har sovit på soffan 2 nätter i rad då jag bara har tvärslocknat efter jobbet. Dock har jag ju vaknat runt  4 snåret på morgonen om förflyttat min arma kropp till sängen.

Idag har jag då varit ledig och bara tagit det lugnt, plockat lite här hemma och varit med marie till stallet en sväng. Skönt att hinna umgås lite med Marie då vi båda har fullspäckade scheman. Mer än så har det inte blivit idag.

Nu är det Girls of the playboy mansion. Fy fan vilka vrickade brudar säger jag bara... En av deras hundar ska skaffa en agent och har ett eget radioprogram. Ojojoj.. nej nu blir det att ta en glass efter maten :P Synes!  

Lite av allt..







Jo men visst, det är vad jag har hunnit med förrutom jobbat.
Jobba dubbelpass måndag, tisdag förvänta er inte att jag kommer vara kontaktbar i slutet av veckan.

RSS 2.0