1:a Advent.

Jag måste säga att det är himla mysigt med advent och julstök. Jag och Alexander tjuvbörjade redan i torsdags att sätta upp ljusslingor på ballkongen och fixa i ordning alla tomtar och ljusstakar, vi satte till och med nejlikor i apelsiner som vi hängde upp. Pepparkakshuset står på sin plats och det doftar jul i hela lägenheten:) Dessvärre kommer älsklingen att jobba under julen så det bli jag, Delay och svärföräldrarna som kommer att fira nere i grytan.

Denna dag har som de flest gått väldigt fort, jobbade till tre imorse och somnade som en klubbad säl när jag kom hem, så jag sov till elva kanske. Vaknade av att det gick dåligt för Alexander när han spelade tv-spel diverse svordomar hördesgenom väggen, vi hade en riktigt trevlig adventsfrukostsom innehöll gröt, det hör som till nu när jultiderna närmar sig. Vi for sedan ner på pause och mötte upp en hel drös trevligt folk och drack en cola.

Vi 15 tiden idag åkte jag ut till stallet för att dels ta hand om kusen och dels julpynta och dricka glögg med tjejerna i stallet.

Delay och jag tog en tur med tömmarna idag igen hon är riktigt duktig att tömköra och hon tyckte det var jobbigt att pulsa i snönså hon blev lite svett fast vi bara jobbade i skritt. Sen fick Delay tokspel och hoppa och bockade. Knuffade omkull mig och släpade mig i snön så jag blev dyngsur :S Men hon stannade tillslut och kom fram till mig som om hon skulle kolla hur det gick. Gosehästen:D

Fikade sen med brudarna i stallet, glögg och pepparkakor, och berättade en massa roliga historier. Erika fick nästan hålla för öronen då vissa var på snudden till barnförbjudna. Jag och Erika stannade sen kvar och julpyntade i stallet, det blev jättemysigt och imorgon ska vi ut i skogen för att hugga granris som vi kan sätta upp inne. 

Nu ska jag vila efter en kebabrulle som Alexander köpte och sen hjälpa honom att packa för han far imorgon igen. Tiden går för fort :S

Imorgon kommer hovslagaren, Wish Me Luck !! 

Lata dagar..

Idag har jag inte gjort så himla mkt men ändå är jag sjukt trött kanske gjort lite för lite. 
Jag och Alexander gick upp vid halv 8, han skulle iväg med Jp och jobba och jag hade morgofodringen i stallet. Etersom bilen fortfarande är trasig så fick jag skjuts upp till kusarna. Passade då på att mocka lite fler boxar för att fördriva tiden lite efter jag hade släppt ut alla hästar och gett dem frukost. Jag tömkörde Delay idag och det tyckte hon var jätteroligt hon hoppade och skuttade flera ggr och höll nästan på att träffa mig i sina skutt, men hon skötte sig jättebra och var superduktig så tömköra ska vi satsa på lite oftare.   

När jag var klar i stallet så drog vi iväg till Mr. Husman och käkade lunch, med alla grabbar. Inte den bästa måltid jag käkat men det var helt okej. 

Nu har jag bara legat på soffan och slöat, kollar nu lite halvt som halvt på topmodel, kanske man lär sig något utav det.

See ya!  

Dålig på det här :P

Ja jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på det här att blogga så ofta jag kan, men men jag gör mitt bästa:D

Alexander kom hem igen i Fredags, som jag har längtat, vi tog en sväng på staden och sen var det dags för mig att jobba. Vi hade en ny tjej på jobbet som jag då åkte på att lära upp, stackarn kunde inte ens bära en bricka! med tanke på att vi bär all mat och dryck på bricka blev jag smått orolig till en början men hon lärde sig snabbt och kunde ta två bord själv vid kvällens slut. Jo när jag sen slutat jobbet ringde jag älsklingen som skulle hämta mig, då kommer han med den dåliga nyheten att bilen har gått sönder. Snälla arbetskamrater man har, fick låna Mickes bil så jag tog mig till stallet på söndagen.

Samma visa i lördags den nya tjejen var där och en till! Så då var det två stycken jag var tvungen att ha uppsikt över, tur nog var den nyaste väldigt duktig och skötte sig utmärkt, tog ett bord efter att ha gått med mig i en halvtimme. Måste ju tillägga att båda tjejeerna var supertrevliga och jättesöta.

Igår var jag iväg till Hammarstrand och fotade för Björn Ajax igen tog väldingt många fina bilder och Alexander fick vara med på bild också och några själv, synd att han inte kan hålla sig för skratt bara :S Vi hade jättetrevligt åkte vid halv 12 på dan och kom hem vid 21, så jag var helt slut när jag kom hem.  Hade skitroligt iaf trots att jag var dyngtrött mot slutet.
Ne nu ska jag väl gå igenom bilderna igen och välja ut de jag vill ha i utskrift:D Tjingeling!



Mkt tokigt har hänt.

Ja precis, mycket har hänt de senaste dagarna och jag förstår inte vart tiden har  tagit vägen.
Joo en har flyttat, en annan har blivit sviken och en tredje lämnad ute i kylan, mer än så tänker jag inte gå in på men nåde dig om du gör något mer.

Ja jag är helt tom i skallen det har bara gått runt allting, jobbade i tisdags gick bra vi hade det rätt lugnt, sen drog man iväg och fixade med en massa packning då jag hjälpte till att flytta ett helt bohag, men nu är det överstökat och vi behöver inte gå in på det igen. Done and done...

Igår hade Alex.N delay så jag var inte ut till stallet på hela dagen, kändes väldigt konstigt, blir så otroligt Delay-sjuk när jag inte träffar henne varje dag. Idag iaf så hade jag och Alex.N henne båda två så vi gick ner till ridhuset och gnolade på där:) gick faktiskt riktigt bra, Jag stod på backen för det mesta och Alex.N satt på förutom några minuter på slutet då jag ville känna lite på henne. Hon var riktigt gosig idag synd att det är så jävla halt ute annars hade det varit mysigt att rida ut imorgon nu när det har snöat hela kvällen.

Efter stallet skjutsade jag Améus till brunflo och passade på att svänga in till grytan på vägen hem och hälsa på hos svärmor och svärfar. Eva och jag satt och pysslade på med önskelistor till jul och Sigge höll på med bygget. När jag sen skulle åka hem hade det snöat på rejält och det var knappt så man såg var vägen gick tog mig iaf hem säkert, sen bar det iväg till Alex.T för klippning, Tack Elin! Känns skönt att ha lurvet trinnat och tillsnyggat, framför allt kunna dra eb borste genom håret utan att skaftet gick av.

Och som toppen på isberget har jag gått och fått luftrörskatarr igen samma visa förra vintern, dock lite värre denna gång har till och med börjat hosta blod, inte trevligt för fem öre. Men men det är bara att härda ut. Nu ska jag iaf ta igen de timmar jag inte fått sovit de senaste nätterna, det börjar känns i ryggen när jag inte får sova ordentligt.
Så sov så gott!

Världens bästa Marie.

Igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, började jobba kl.18 hade som alltid en massa folk och flera sittningar. Men det känndes faktiskt inte lika stressigt som det brukar kunna göra, slutade iaf vid 23.

Ringde då Marie som blev överlycklig att jag hade slutat så tidigt och hon lyckades efter en lätt övertalning att få med mig på Plaza. Skyndade mig hem för att trassla in bilen i garaget, byta om, bättra på sminket  och slänga i sig en macka sen var jag fit for fight. Sen kom de och hämtade mig efter att jag hade fått smörat för chaffisen att jag skulle slippa gå, det löste sig men sen kom ju problemet att jag bara är 20 och det är 23 på plaza på lördagar, jag greppade ständut-per i armen och han fixade in mig, toppen:D

Väl inne så var det jättemycket folk och ljudnivån hög för No Comments spelade, gillade dem inte, låtarna var bra men inte deras tolkning av musiken, det var inget som föll mig i smaken, tyvärr för bandet var jättetrevliga.

På hemvägen skulle jag och Marie käka, så vi gick förbi subway och där var det smockat med folk så vi halkade oss fram till McDonalds och där var det ännu mer folk. Vi bestämmde oss för att gå hem och ta en smörgås hemma istället. På vagen hem hittade vi en spark, dock utan sits men vi sparkade oss hem sakta men säkert hemmåt, åt våra smörgåsar sen skjutsade jag hem Mary i snövädret. Efter det hörde jag över frösöbron att min kudde ropde på mig, så då var det bara att fara hem och trösta den.
Kvällen var förvånandsvärt bra för att vara nykter på krogen, jag hade skit kul Tack Marie för en toppen kväll :D









Idag då, ja jag har inte gjort så mkt annat varit i stallet, sen fick jag finbesök från Hammarstrand på kaffe och bulle. Nu ska man väl sitta här då och ta det lugnt en sväng sen soooova. ska bli riktigt skönt:D

Skriver mer imorrn :) See ya

Idag är en väldigt bra dag.

Joo jag kan ju säga att jag spräckte min planering så fort jag kom till stallet det visade sig att Sara var där och skulle hålla lektion för Erika. Så jag passade på att ta en jag med och det gick toppen! Det är en bra dag idag och så fort jag började röra lite på mig så lättade det av i ryggen och nu känns det inte mkt alls:D Men men dagen kan ju gå över till att bli dålig igen med tanke på att det är en del kvar av dygnet, får se hur det går på jobbet då.

Njaa man kanske ska ta och vackra till sig lite om man ska iväg och jobba få nått i magen också för den delen.
See ya

Idag är ingen bra dag.

Det jag vaknade av idag var såklart ont i ryggen, jag måste ha sovit väldigt oroligt inatt och snurrat som en propeller och för att toppa det så hade jag dyngont i halsen och kunde knappt svälja. Härligt att vakna till snöslask också. Toppen!

Och idag har jag planerat min dag på följande vis:
- Åka till stallet.
- Vila.
- Vila.
- Vila.
- Vila innan jobbet.
- Jobba.
- Sova.

Japp då var det kirrat, klippa mig inom en snar framtid. Yes jag längtar :D
Ne dags att at tag i dagen schema och uppfylla de punkter jag har satt upp för denna dag

.


Dum Dum Dum.!

Jag har gjort det igen! Jag fick min lön idag, mitt i veckan jag vet men så är det i restaurang, hus som helst tänkte jag utfylla mitt shoppingbehov så jag for iväg mot granngården för att köpa B-vitamin till Delay. Väl där inne när jag plockat rätt sort bland all miljoner flaskor och burkar går jag mot kassan och ser då Pikeur ridbrallor och dessutom till halva priset, ordinarei pris 1398:-. Ja jag blev störkär i dessa brallor och beslutar mig för att jag kan unna mig dem. sagt och gjort jag tar med mig byxorna och flaskan vitaminer och går för att betala, utan att prova dem, betalar och åker hem. Väl hemma tänkte jag prova dem, joo visst de var i storlek tält och det finns inte en chans att jag kommer kunna rida i dessa. Roooligt! Dessutom var Marie i luren medan jag greppade dem och såklart säger hon "ska du inte prova dem först?" Klart att jag skulle ha gjort  det, stor suck. jajaj är det någon som vill ha ett par Pikeur ridbyxor så har jag ett par över.

Hur som helst fyller min älskade Alexander år idag :D Grattis hjärtat synd att du inte är hemma på din dag vi får ta igen det när du kommer hem.

Japp ikväll har jag jobbat då, gick rätt bra det var inte lika stressigt som det brukar vara faktiskt men vi hade ändå fullt. Sista timmen tillbringade jag i vårat omklädningrum och slängde ihop fem säckar med gamla arbetskläder från stenåldern, så nu är det rent och snyggt. 

Jaja nu ska jag väl försöka sova så jag orkar med mig själv imorgon annars blir det inte roligt vill jag lova.

Sov gott, och grattis igen älskling på födelsedagen:D 

 

Bloggen då ;)

Ja jag kände mig ju som lite imponerad av alla som så seriöst skriver i sina bloggar så då var det väl dags att skaffa sig en själv, bara  för den saken att jag ska bättra mig. Ja jag vet jag följer strömmen, men vad gör det, det är ju jag som skriver om mitt liv.

Så vem är jag då, bra fråga för tillfället är jag en väldigt trött person som bara tänker på den varma, gosiga sängen i rummet berdvid. Men det var ju inte så mkt att komma med nee jag måste nog säga att jag är en väldigt ointrressant person som egentligen inte är så roligt att läsa om, men men, kan ju vara skönt att skriva av sig ibland.

Hur som helst fyller min älskade Alexander år imorgon tja vad ska man ge honom i födelsedagspressent då, har ingen susning. Som tur är så befinner han sig i norge för tillfället på jobbet och då får jag några extra dagar att klura ut något :D

Ja imorgon är det jobbet som kallar, man blir lite bortskämd när jag hittills bara jobbat helger den senaste tiden vilket har gett mig mer tid till lilla Delay som behöver så mkt uppmärksamhet hon kan, annars resulterar det i en extremt tjurig ponny, tyvärr.
Idag var jag ner till ridhuset med fröken och hon var lite bångstyrig när vi skulle börja knalla med tanke på att det var rätt sent och hon hade inte fått nån kvällsmat än. Sandra var med och skulle rida fram Delaysan lite åt mig då det här inte var den bästa dagen för min rygg. Det slutade iaf med att Sandra låg på backen och ponnyn sprang runt lös i ridhuset, resten går att läsa mellan raderna.  Jag fly förbannad ,för att hästen kastat av Sandra, hoppar upp på ryggen börjar rida, hon testar tjura till några gånger men inser snart att det är ingen idé det är hon den elaka som sitter på. Ponny sköter sig som en klocka resten av ridpasset och hoppar toppen fint över hindrena, dock inget komplicerat men jag var nöjd med tanke på att jag inte vart i ridhus med henne förr.Sandra tog lite kort så bildbevis finns:D

Nu är jag dyngtrött och har grus i ögonen efter Delays upptåg i ridhuset, så nu är det sängen som gäller.




Natti Natti:D 

RSS 2.0