Funderingar.

Efter en god natts sömn och sovmorgon vaknade jag på ett såntdär konstigt humör när man inte vill göra någonting. Eller nja jag villhitta på något men jag har inte listat ut vad bara.

Jag har en del saker jag måste göra, men det är inget som känns riktigt intressant. Jag ska sticka ut till stallet om ett tag och ge hästarna lunch.Jjag borde egentligen städa som en tok för det är visning av lägenheten imorgon, vilket jag inte ens ser fram emot. Jag tror inte riktigt jag har förstått att vi ska flytta det känns som om det ligger långt bort i framtiden även om det bara är en månad kvar.

Var förresten till Hammarstrand igår och fotade skojjigt som vanligt. Vi tog riktigt knäppa bilder måste jag säga men det var roligt i alla fall:D

Sitter nu och funderar hur fan jag ska göra med mitt hår som för tillfälet är gult orange och rött med lite blont i.
Jag får väl klura på det ett tag till så jag inte tar några förhastade beslut.

Tjing!

Ingen Rubrik

Jobbat i helgen då, hahaha jag tror inte jag ska ge mig på saker med kassan som jag inte kan med, samma sak gäller nog Katrin. Men men det löste sig iaf och läget är under kontroll. Över lag har det gått riktigt bra att jobba trots att jag har varit så sjukt trött senaste tiden, vet inte riktigt varför och jag hoppas att det vänder snart.

Igår efter jobbet var jag ner på huset en sväng eftersom det har öppnat igen och Alexander var där med grabbarna. Snygga lokaler faktiskt har som aldrig varit förr och jag gillade det, kul md nått nytt i den här stan. 

Nu längtar jag å sjukt mkt efter att få flytta. Vill pyssla och renovera så det blir toppen alltihop:D 
Mamma lovade att hon skulle köpa  lite örngott och påslakarn så vi får nytt och fint i vårat nya sovrum :)

Tja vad ska man pyssla med idag då? Blir nog att packa lite mer har redan rensat källaren och vinden och packat allt i lådor så det bara är att ta med sig när det väl blir dags att flytta. Skönt som fan!

Ja packa blir det sen ska jag och Älsklingen till Carolina och Micke på middag, ska bli riktigt trevligt :D
Hade inte så mkt mer vettigt att säga faktiskt så ha en bra dag!

Tjingeling!!

Moving to Torvalla.

Yes, vi fick lägenheten!!
Vi kommer flytta till torvalla och sälja denna pärla, våran ligger nu ute på hemnet.se http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/348729 om det är någon som är sugen så är det visning den 28/1 kl. 17.00. Hoppas bara det går bra och att det är många som är intresserade :D

Idag har jag då äntligen fått mina pengar från min gamla arbetsgivare eller från den statliga inkomstgarantin rättare sagt. Trevligt med en lite oväntad slant ibland när man inte är riktigt med på det. speciellet nu när vi ska flytta och allt. Sen har jag och Alexander vart ner till särmor och svärfar och fikat mm. jag och hunden Thea är numera kära i varandra och vi var ut på en jättemysig promenix en sväng medans Alexander målade några väggar. Helt underbar hund, lyder in i det minsta, synd att Alexander är allergisk annars hade jag lätt varit hundvakt åt henne ofta.

Ja dagen har i stort sett varit en rätt lugn och skön dag, jag och Marie var iväg på jobbet och käkade middag och snackade en massa skit, myspys, det var voran såkallde julklapp till varandra :D mkt bättre än paket osv.

Ne nu ska jag in i drömmarnas land och sedan vakna i verkligheten när jag ska upp och fodra hästarna imorgonbitti.

Förresten var jag in på stadium idag och hittade 2 par jeans för 249:- och så hade alexander rabattcheck så jag pyntade 27:- för byxorna inte lite flyt heller, nu ska jag skrapa några lotter och se om dagen blir ännu bättre :D

Natti natti!


Jag blir tokig..

om jag inte redan var det så blir jag väl det nu. Fan vi väntar förtfarande på att mäklaren ska höra av sig och gör hon inte det idag så blir det inget köp och då kommer vi bo kvar här. Det är lite störigt att bara gå och vänta när beslutet ligger hos någon annan. Alexander är på banken nu iaf och ska kolla med dem om lånen osv medans jag har tagit en pause i mitt städande, vi väntar även på att mäklaren ska komma hit och ta kort på lägenheten för att lägga ut den på annons, om vi får svar vill säga. Jaja blir det inget köp så har vi det nystädat iallafall.

I lördags så for jag och älsklingen upp till Häggsjön där det vankades kalas för min kära Far fyllde 50 år ung. De flesta från byn kom och det var riktigt trevligt trots fylleslag i en liten liten stuga stor nog för en myra. I present fick han av oss en t-shirt med ett tryck av mig som han stolt visade upp för alla sm var där, och sen fick han ta hål i örat som han lovade mig när jag var tio med dt tackade han nej till så det blev inge av. Hahaha han som trode jag hade glömt :P Ne men vi tar det vid 60 istället Hahaha. Av de andra fick han 40 liter bensin och en massa whisky, stackarn som inte en gillar det.

Ne men nu måste jag återgå till mitt städande så jag blir klar någon gång, hade väl planerat att hinna bada idag också men vi får se hur det blir med tiden..
See ya!

Flytt på G.

Igår var jag och Alexander iväg och kollade på en lägenhet eftersom vi ha velat flytta till något större i över ett års tid. Vi bor i en två på 48kvm och det är trångt för två pers med grejer överallt.

Ja åter till lägenheten, det var en 4:a med egen ingång på bottenplan i torvalla. Ja jag vet TORVALLA men det är ett bra område där, bara barnfamiljer och gamlingar på den gården vi kollade på. Både jag och Alexander gillade den och vi bestämmde oss för att lägga ett skambud, vilket de inte gick med på så då höjde vi och nu har vi inte hört någe mer. Vilket beytder att de allvarigt funderar på att ta vårat bud som är 40.000 under utgångspriset. Hahaha hoppas hoppas! Lägeheten har legat ute sen oktober och hade jag vait dem så hade jag sålt vid det här priset iaf. Lägenheten har fräscha golv och väggar med bra möjligheter till att få det fint. Dock så är det en hemst VÅTRUMSTAPET, äckligt säger jag. Men sen kan man ju vänja sig tills man kan fixa till det, jag är väl bortskämmd med kakel och klinkers. alla andra rum är helt okej eller ja köket var väl så där, men det är lätt att fixa. som sagt jag är helt sålde på denna lägenhet.

Ja idag blir det då att hålla tummarna att mäklaren hör av oss, hon kommer hit på fredag och ska kolla på våran lägenhet och lägga ut den till försäljning. Vid 16.00 är det personalmöte, sen ska jag sätta hår på Jessica. Blir bra det, då kan jag betala bötern jag fick igår, lyckat säger jag bara.

Nu ska jag försöka få tag på Bella som skulle ringa mig, annars skiter jag i henne och åker ut till stallet så jag får något gjort.

See ya ;)

Sommar och sol.

Jag förstår inte vad jag pyssla med på dagarna, det går så himla fort. är det för att det blir mörkt så fort eller är det så att jag har dåligt minne. Längtar redan nu tills det börjar bli ljust på dagarna och sommaren framför allt.

Tänk att få ligga på en riktigt grön gräsmatta med en brännande sol på ryggen. Har lite planer redan nu på vad jag ska göra i sommar,men det håller jag för mig själ etttag till, lika bra att börja planera i god tid. Jag ska bla. jobba under yran vilket känns riktigt roligt och jag hoppas på att vi kommer få lika fint väder som förra sommaren :D.

Stackars Delay har gått och blivit förkyld, hon har varit lite slö i några dagar och i morse var hon lite snorig och jättegosig så något är inte som det ska helt klart. Hon ska få vila i några dagar sen får vi se vad som händer.

Idag har jag varit väldigt hurtig måste jag säga åkte til stallet tidigt och släppte ut hästarna, gjorde iordning allt och sen åkte jag hem igen. Efter det käkade jag frukost senbar det av fram på stan. Alexander skulle till optikern ochjaghängde på, det visade sig att han det 40% syn på ena ögat, detvill säga halvblind. Så han fick prova ut glasögon eller ja två par rättre sagt :D De var jättefina och jag längtar tills jag får se honom använda dem. 

Nu kom jag nyss hem från sjukhuset, jag och Marie har varit och badat så nu är träningen igång igen på allvar. ska bli skönt att börja igen nu efter ett lååångt jul uppehåll. Måste igång att röra på kroppen igen, jag måste erkänna att jag har faktiskt haft väldigt ont i ryggen nu när jag inte tränat.

Nu i veckan som kommer har jag rätt mkt att göra, tis, tors fre och lör ska jag jobba och sen är det en massa små ärenden som ska uträttas och så Delay såklart.  Ne nu ska jag ta och börja plocka undan julsakerna och börja en tidig vårstädning vilket kommer bli väldigt skönt, vill inte se en ända tomte längre.

Ha det grett!!
// M

Hemsida..

Jepp en hemsida är på gång, lite roligt :D
Med en massa modellbilder osv.. ska bli spännande att se vad det blir för spännande :D
 Jag orkar egentligen inte vara uppe nu men känns som om jag måste så hemsidan blir klar någon gång. Jag skulle ha haft morgonfodring imorgon bitti men Katrin ringde och sa att hon kunde ta den för hon ville kolla till Lady så fort som möjligt, hon och Alan hade tydligen sprungit runt i hagen så Alan gjort sig illa. Typiskt.

Idag har jag stått i, jag och Alexander var och tvättade bilen imorse på bilhallen och tog kort på den så nu ligger den ute på annons, hoppas bara att någon är intresserad :D Pärlan.

Jobba imorgon, hoppas på att det kommer lite folk bara. Börjar vid 18 så jag har dagen på mig att pyssla och dona här hemma och i stallet. Det ska komma någon och kolla på stallplatsen som är över. Håller tummrana för att de vill ha den bara.

Nee måste sussa nu, skriver lite mer imöra.
Tjingeling ;)

V S F S 2008.

Ujja vad tiden går, hinner som inte riktigt med att blogga så mkt. Men det är väl ingen nyhet..

Just nu sitter jag och kikar med ett öga på Victoria´s Secret Fashion Show 2008. Måste säga att det är så overkliga underkläder de visar, men sen får man ju ta bort alla prylar, men det är sjukt snygga grejer och sjukt snygga tjejer som visar de små tygtrasorna. Hela Showen är jävligt snyggt gjord och med bra artister. Det måste ha kostat en del..

Jaa annars då jo det har varit nyår osv..
Självaste nyårafton firade jag och Alexander hemma hos Mattias, med en hel drös med folk. Ja kvällen kan man ju kalla både bra och dålig vissa saker var ju roligare än andra. Haha jaa mer än så behöver jag inte gå in på men den heliga skadeglädjen är den bästa...

Dagen efter så låg jag i sängen mesta dels av dagen sen fick jag ett samtal av Emma. Jag hade totalt glömt bort att hon och Linn skulle titta förbi just denna dag. Vi var till stallet och mös på under kvällen och de sov kvar till fredagen.
Då var vi ut till stallet igen och sen skulle jag iväg för att jobba. Vi hade det lugnt på jobbet och jag slutade vid 22. Åkte sen hem och tittade på film med älsklingen.

Igår, lördag, var jag ledig för en gångs skull och jaa vi gjorde inte så mkt. Samma sak idag har inte gjort så mkt och här sitter jag och klagar över att jag inte har tid till att blogga. :P Jag har tid men jag har inte riktigt prioriterat den rätt helt enkelt. 

Imorgon ska jag iaf, ta tag i att ta kort på bilen för att lägga ut den på blocket. Är det så att vi får det vi vill ha för den så ska den säljas men annars tänker jag faktiskt behålla den. Den har knappt gått nått och den funkar fint, men Alexander kan inte köra den på gott och ont. 

Ska kika vidare nu och spana på snygga underkläder. Ciao!



 


RSS 2.0