Så här innan jobbet.

Tänkte kasta ut ett inlägg nu såhär innan jobbet, bara för att säga att min ilska från gårdagen har lagt sig och det är en fin dag idag med sol ute. Känns dessvärre inte så uppiggande att jag ska sitta inne resten av dagen, men vad gör man inte.
Idag är Alexander ute på hemligt uppdrag och kommer hem ikväll, hoppas det går bra för honom :D Det återstår att se.
Fick nyss ett mms av storasyster där det var en bild på snödroppar som blommade, här är det sol men inte en jävla blomjävel i sikte. Jag vill ha vår Nu på en gång så man kan få lite färg på kroppen (om man bortser från akrlyfärgen som jag inte får bort från plåtningen jag var på). Tänkte jag slänger med en bild på mitt goda humör, på sovrummet och en från våran dörr just för att alla ska få se att snön aldrig försvinner här i Östersund. 












Mysmåndag med älsklingen.

Idag har jag haft en riktig "mysmåndag". Dock inte som reglerna tillåter, eftersom det är jag och Marie som är grundare av de så kallade "mysmåndagarna" så är det ju vi som ska använda oss av dem. Men dessvärre blev man ju dissad av M då hon skulle plugga :(
 Hur som helst blev det en rätt mysig dag idag trots allt. Jag och mitt hjärta har käkat god middag, vilat på maten framför si xbox. Tiger Woods PGA tour-09. Helt okej eftersom jag i övrigt inte gillar tv-spel.

Chokladbolls-bakning blev det också, nu sitter jag i soffan efter nyss har blivit störd i min så kallade mys måndag och humöret gick från strålande till lite lättare åska. Försvinn, du är inte välkommen till mitt hem. Hur som helst med 7 chokladbollar i magen och en öl i handen börjar jag må lite gott igen trots att  ilskan/irritationen bara bubblar i mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och tittat på någon bra film med Alexander. Det var min mysiga och mindre mysiga "mysmåndag"..

                                                                                  

Supersöndag.

Ja det kunde man ju hoppats på. Sov riktigt länge idag, det känndes ju även längre eftersom man ställde om klockan inatt.
Mös på lite här hemma, tvätta och greja. Vi 17 var vi bjudna på middag hos Micke och Carolina, supergott :) Vi spelade monopol ett tag men lessnade rätt snabbt och vi for hem. Mkt mer har det inte hänt idag verkar det som.

Jag tänkte att det här skulle bli ett milslångt inlägg men jag hade tydligen inte så mkt mer att säga. Så det blir att uppdatera lite senare imorgon eller något liknande.

Sur och grinig..

Snorunge, ohh yes. Vart kommer allt snor från, jag håller på att bli galen..
Hur som helst är jag lite lätt irriterad idag, inte av någon speciell anledning, men jag skyller på febern. Fick hem en avi idag om att jag hade packet att hämta på posten :D jippie tänkte jag vad fan är det för något!? Tydligen var det färgade linser som jag beställt  för riktigt länge sedan, hade totalt glömmt bort dem.

Hur som helst så packade jag upp dem nu när jag kom hem och inser att vänster lins är ett stort runt hål i!! Och jag kan säga att det inte var mitt fel då hålet var helt runt och inte ens ovalt. Grymmt störigt.

Nej nu måste jag städa för en viss Alexander kommer hem imorgon så det är väl bäst att skynda sig, annars blir det inte bra..
Höres ;) Tingeling

Sjuklingen..

Kl. är nu 01.04 ochjag är klarvaken. sov ca. fem timmar mitt på dagen för det vet jag att man får när man är sjuk. Yes ont i huvet, halsen och öronen. Inte så mkt snorande än så länge som tur är. Jag hoppas på att jag ska kunna trycka i mig några tabletter innan jobbet imorgon så jag är pigg tills då. 

Sjuklingen har fått pizza idag, tack älskling. Sen har det mest varit slöande på soffan och småglott på tv:n. Jag har som vanligt inte så mkt att rapportera just nu men en liten rad där jag kan få beklaga mig lite om hur synd det är om mig går väl an. För det är faktiskt synd om mig som är sjuuuuuk.

Natti natti. 


Inget vidare vettigt..

..att rapportera från dagarna som gått.
Jobbat har jag gjort och slitit som ett djur vissa dagar. Visst jag gillar mitt jobb och ska inte klaga men fan alltså vad påfrestaande det är när det är lite språksvårigheter mellan vissa i personalen. Visst allt löste sig till slut och alla var nöjda och glada, utom jag som var nöjd och dödstrött. Fine by me, så länge mina gäster är nöjda till tusen.

Inatt sov jag ungefär 4-5 timmar som jag sagt tidigare så har jag jävligt svårt att sova när inte Alexander är hemma. Och bättre blev det inte när jag var tvungen att stiga upp tidigt imorse. Plåtning var det ja, med en fotograf från Tranås. Intressant plåtning var det med kroppsmålning och rörelser. spännande värre. Nej trött var det och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon igen och inte sover bort hela dagen. Uppdaterar mer i veckan.

Hejsvejs.

Lite bilder från igår..












Dagen då.

Känns som om jag måste skriva av mig lite idag faktiskt. Jaghar haft fullt upp hela dagen och det är nu jag har börjat andas igen.
Vaknade vid 9 idag eller ja jag låg kvar i sängen till kl.10, sen tvingade jag upp mig och hoppade in i duschen. Blev en lång dusch för att riktigt vakna till. Med nyrakade ben klädde jag på mig skit kläder och gjorde mig iordning för att fara till Hammarstrand och plåta med Björn, vilket var ett tag sen nu. Jag behövde lite nya bilder till hemsidan nu när jag faktiskt är blond igen. Alltid bra att ha några till övers.
Riktigt så enkelt blev inte resan, jag blev uppehållen redan när jag skulle gå ut genom dörren då min arbetsgivare ringde och sa att vi behövde ha krismöte på jobbet. Då var man ju tvungen att dra ihop mina vapendragare och stämma möte vilket blev kl.18. Så genast där sprack mina planer och plåtningen skulle bli kort med intensiv.

Tur var det att det faktiskt var torrt på vägarna och man kunde köra normal hastighet istället för snigelfart. Plåtningen gick bra, jag var lite ur fokus men det blev ett hyffsat resultat i alla fall.


Mötet gick också bra och efter det kom min lilla plutt Marie hit och vi mös på ett tag. Nu sitter man och kikar på avsnitt av Big Brother från Linda Rosing var med och jag ska strax sova. Jobba ska jag göra imorgon och har väl en hel del att uträtta imorgon också. Jaja det tar vi imorgon.

Sov gott och dröm sött.



Tillbaka till verkligheten..

Nu har jag smält det mesta som har hänt runt om mig och kunna koppla av igen. Jag visste inte att det var så här påfrestande att flytta. Jag har också varit på en tripp till Kumla och var på begravning för mig morfar, sorgligt men sant.

Nu är jag iallafall tillbaka och jag ska ta och samla mig lite sen kommer jag dra igång att blogga igen.
Höres ;)

Ny inflyttad.

Nu har alla flyttlass gått och jag sitter i mitt och alexanders nya hem på 92,5 kvm. Stort nästan så man går vilse :P Ne då alldeles perfekt, bara man får till det med alla grejer så blir det bra. Vi har börjat pyssla och grejat, det går sakta men säkert framåt.

I förra veckan målade jag på lilla toaletten och jag ska fika det sista där inne med en liten schablon på väggen osv. Sovrummet har jag och Carolina målat en fondvägg i brunt, superfint blev det mot den nya sängen som kom igår :D

Jobbat har jag också gjort en hel del och det har som vanligt gått bra, låter lite självsäkert men det går bra på jobbet och stöter man på problem så löser jag dem. svårare än så är det inte. Har dessutom lärt upp tre stycken som har varit och provjobbat, vilket har varit lyckat och 2 av dem vet jag kommer få jobb. Den tredje är det lite värre för då han pratar spanska och engelska, så det blir lite krockar i komunikationen när han ska prata med gästerna. Men men det han ju hända att han lär sig mer svenska över en natt och i så fall är han som klippt och skuren för jobbet.

Idag då har vi målat och tapetserat i bio-rummet med hjälp av Eva och Sigge. Tack tack. Marie, Johan, Pontus och Max kom förbi på en liten titt vilket var en trevlig överraskning.

Ja jag har inte så mycket mer att skriva det har gått för runt hela tiden så jag vet inte ens vad det är för dag idag.
Men men sånt är livet. Nu ska jag vila en stund och sen springa ner i tvättstugan. See U.

RSS 2.0