Söka jobb, up my..

Det här med att söka jobb är inte så roligt må jag säga, tröttsamt när man inte får tag i alla arbetsgivarintyg från företag som gått i konkurs, bråk med a-kassan osv..

Folket som säger att de ska hjälpa en gör det inte och jag blir så less på att aldrig få några vettiga svar.. Helst av allt skulle jag bara vilja ha den där semestern som jag inte haft på hur länge som helst, det vore välförtjänat.
Jag har kommit fram till att innan jag slutade nu på jobbet så hade jag varit ledig 8 helger på 1 år och 4 månader.
Känns det inte som om jag kan få ha lite ledigt då utan att alla ska vara på mig, Tydligen inte, men vad ska jag göra.

Innan jag kan göra något annat måste jag få tid till att vara mig också, jag måste hinna tänka på vad det är jag vill göra innan jag tar några förhastade beslut. Nu senaste tiden har det varit många och stora förändringar i mitt liv och vad jag ska göra härnäst har jag inte kommit fram till ännu. Jag tar en dag i taget nu..

Love M

Feeling hot..

Jag har just nu knatat ner i mitt rum som btw ligger i källaren bara för att söka kyla, det är så otroligt varmt här vill jag lova. Värmen i solen vet jag inte men jag vet att när det är 27 grader i poolen då är det ta mig tusan varmt. Tänkte ta och slänga upp lite bilder från gårdagen och mitt hårda arbete med brännan..








Obs! bilden är från igår, då det endast var 25 grader i vattnet..




Och nej, jag är inte utomlands, jag är i Kumla men det är väl samma sak, eller..?
Love M

On the road..

















Lite lungare.

Nu undrar säkert många varför jag inte skrivit och det ska det väl komma en förklaring på kanske.

Kort och gott så har jag och Alexander flyttat isär och jag bor numer i Kumla hos mamma och pappa tillsvidare. Hade inte planerat att bo här tills jag dör om man säger så. Jag vill även tillägga att jag och Alexander är inte osams på något sätt. Skönt. Alla grejer är uppdelade och klart.

Jo som sagt jag har fått tillbaka mitt gamla rum efter en del stök med grejer som stod där, har tydligen haft funktion som förvaring medans jag inte bott hemma.  Allt är städat och fixat, tip top så att säga. Har dock inte plats för alla mina kläder så det blir till att ha en garderobsrensning inom en snart framtid (20 min). 

Solen värmer på här på altanen sitter och spanar ut över poolen och funderar på ett dopp, men garderoben är viktigare att ta itu med så det är väl bara att börja. puh.!

Ska även gå över till grannen och kolla om hon vill ha lite av kläderna, det är som sagt föööör mycket.
Kommer en hel drös med bilder lite senare från min och min hjälte Ewas bilfärd genom Sverige. Måste tillägga att hon är bäst, satte sig på tåget och kom till Östersund. Han stanna där i en timme sen åkte hon ner till Kumla med mig för att jag inte skulle behöva köra själv. I Love You Little Ewe..!

Höres Love M

Uppdatering för nu..

fortsättning följer senare för vad som händer.
Det är minst sagt turbulent just nu men det redar sig..
Allt tänker jag inte skriva om i bloggen så klart men jag kommer komma ut med en del spännande läsning om några dagar och jag tar nu semester från mitt bloggande och återkommer när det värsta har lagt sig.
Det är inte så att jag kommer gå under jorden, så det går ju att höra av sig.
Love M

Lite längre dagar, tack!

Vore att föredra, hinner inte med så mkt som jag vill..ohh det går för fort jag har inte haft tid med att träffa alla och jag hinner inte göra det jag borde.

Va till Tranås igår iaf med my baby Eva som sällskap, plåtning med kroppsmålning va det och om jag säger så här, det var en jävla tur att jag inte blev stoppad av polisen på vägen hem för de hade nog undrat vad fan jag höll på med.

På förmiddagen idag gick jag och strosade på Marieberg (gick vilse några ggr..) shoppade en hel del fina saker..när jag va in och provade ett par jeans (som jag btw köpte) så såg ja ju då att även om jag har stått i duschen ett antal ggr efter plåtningen så satt det färg kvar likförbannat. Så nu blir det storskrubbning inför nästa plåtning imorgon..

Hemfärd imorgon och jag ser inte fram emot det för fem öre, jag antar att jag kommer vara helt slut efter plåtningen .

Nu må jag ta och käka lite, pappa står och lagar mat till mig i ren protest mot att jag ville köpa pizza hahaha..
Kommer troligvis inte uppdatera nått innan jag är på hemmaplan igen...Man råkes!
Love M 

Roadtripp..

Dåligt med uppdatering när man är på resande fot, men nu kommer det en. Jag befinner mig nu i Kumla (avdelning 34.)  Ne skämt o sido jag är hos Mor och Far.

Senaste dagarna har gått till följande att jag åkt runt och hälsat på alla  och så kommer det bli imorgon också + en hemlighet..

Har inget vettigt att säga förutom att jag lever.
Ha det!
Love M

Sur..

Ingen vinst..!!!

God Middag.!

Ikväll gäller det! Bilbingo here we come..! Sara och jag måtte vi vinna nått.! Jag ska packa min kaffetermos och mina  smörgåsar sen bär det va om ett tag.

Just nu ser jag ut som Pippi Långstrump, jag har fått fräknar i precis hela ansiktet. Det är ju inte jag som brukar få fräknar det är ju syster Malins jobb :P Sivder gör det också.. Men det går över tills du gifter dig, som mormor alltid säger.

Nej tusan nu må jag vila på maten, Porterstek vart det idag..
Upptaderar senare om storvinsten ;)
LOVE M


2009-06-07.

Jag kom hem för en stund sen efter att ha skjutsat hem Sara. Hämtade upp henne efter Alexander hade åkt så vi var iväg och solade, så jävla skönt att få lite färg på kroppen så man inte är vit som ett lakarn. Det stämmer nog som de säger att man mår bättre när man får lite färg på sig. Ska nog ta mig en sväng till solariet en sväng imorgon också och bättra på brännan lite till.. 
Hur som helst så kikade jag och Sara på film i Bio-rummet, mysigt såhär på en Söndag. Nu sitter förresten nya projektorn i taket som den ska, helt klart bättre än när den stora pjäsen var i soffan.
Ska kika på lite spök-program nu så jag inte kan sova inatt heller men det löser sig nog.
Skriver en rad imorgon och håll tummarna för att det blir bättre väder imorgon så jag kan vara ute.

Love M


Snart är man ensam igen..

Alexander håller på att packa inför sin vanliga tripp till Norge och jag blir som alltid ensam kvar.
Jag har ju nu "sommarlov" och kommer vara öppen för förslag på rooligheter i princip hela dagarna, så det är bara att höra av sig tveka inte att ringa..
Kanske tar mig en tur till my beloved Häggsjön, någon som vill med?

Love M

Emil och griseknoen.


"Svensk familjefilm från 1973. Emil bor i katthult med sin fmilj och han är en rackarunge."

Det är den här sotrens film min skalle orkar med idag, är såå trött.
Jobbade till 3 inatt sen fick jag hämta Alexander som hade druckit en hel del med grabbarna.
Slutade med att jag sov i gästrummet efter jag fått nog av hickan som han hade halva natten, slocknade vid 5 tiden kanske efter att ha hört hickningar genom väggen vilket var grymmt störigt.

Haha - "Ha ni hört .! Emil, den olyckan har supit si full och slagit ihjäl alle hönsera.."
Kulig film i alla fall.



Love M

Skummis..

Aningen irriterad idag, kan det bero på alla lögner och påhitt som flyger ur munnen på en viss person. Inga namn nämnda, men jag kan inte låta bli att skicka onda tankar och slösa min energi. Jag vet att jag inte borde men så är det nu. Lögner om allt och alla utom vädret för det kan man ju kolla själv.

Vad detta kan bero på tro.!? Jag har mina misstankar.  Mobbad i sina unga år, ingen uppmärksamhet, inga riktiga vänner, stöd från familjen saknas..jodå mycket kan man spekulera i och ja skit samma.
Om personen i fråga inte är beredd att ändra på sig själv finns det inget jag kan göra. Eller ja jag skiter faktiskt i om han/hon vill göra det så länge jag slipper veta av honom/henne. Nu har jag ju den valmöljigheten att faktiskt slippa personen så jag tar min chans och raderar...

Love M
 

En bild säger mer än tusen ord..




Svärfar, MoggeMadde, Thea och Svärmor
Varför jag står i en balja hör inte hit, se det som ett skämt ni aldrig kommer få reda på..


Om jag längtar!? Öhh nej inte direkt..!!


Tack H&M, GratisMakeUp.se och Kissies.se !!
Ni gjorde ett bra jobb att förgylla min dag !!

Hur kan man inte sakna denna sköning.?


Eller prinsessan?


Senaste plåtningen.


Trollunge är vad jag är...Har jag hört.!

Love M


RSS 2.0