Never leave a man behind..

Fick jag uppleva under dagens plåtning som höll hus ute bland pissmyror och huggormar. Eller ja det var nog tvärt om, jag har vart en klätterapa i alla år så att klättra på berghällar borde inte vara någon stor grej men fan i högklackat var det värre. Grabbarna började knata i förväg och fem minuter efter kom jag helt utmattad, håller fast vid att det där med att stå modell är inte så lätt som det ser ut :P
Bra bilder fick vi till iallfall, har dock inte sett alla, men bland de jag har sett är det en hel del bra.  Kommer lägga upp några lite senare för jag är helt slutkörd efter all klättring.

BTW jag trodde inte det fanns huggormar här upp men jag hade tydligen fel..
So long suckers..

Duktig jag är :D

En rostfläck är nu förintad.. dock så är det sjuuukt många kvar, men nu känns det som en barnlek eftersom jag var smart nog och tog den svåraste fläcken först.

Ja just nyss ringde aftonbladet och ville ha en intervju med mig ang. allt som stått i tidningarna om storsjö-odjuret.
Vad tusan ska man göra? Jag vet ju vad jag har sett, men jag har ingen som helst aning om vad fan det är, skeptiker som man är.
Det finns ju  tusentals teorier om vad nu detta kan vara, vågor från ett isflak, en asstor fisk eller något liknande. Ubåt kanske. Hur som helst så är jag jäkligt kluven om hur jag ska göra, det återsår att se. Han skulle höra av sig på måndag för att fastställa om jag ville göra intrvjun eller inte.
Nog om det, nu ska jag få i mig något att äta sen blir det jobbet för hela slanten. 

Ha det..! // Storsjöodjurs-spanaren ;)

Lite hetlevrad kan jag tänka mig.

Dagens uppvaknande var väl si sådär, började med att hetta på LT. Vilket för övrigt är löst och jag känner mig väldigt nöjd med slutresultatet. Och arg är jag inte längre heller.

Jag och alexander har varit väldigt duktiga idag, vi har bytt till sommardäck på min bil och sen åkte vi och tvättade lorthögen. Ohh fy fan det blev som en helt ny bil, det är den där jävla Häggsjö-vägens fel. Köpte även lite prylar för rostlagning, så nu jäklar ska det bli ordning på torpet.
Pappa förbered dig på några samtal om hur fan man gör..

Nej nu ska jag ta och trycka i mig nått att käka så jag inte blir grinig, har varit sur nog idag. Så synes ..!


Catfight med LT..

Jag blir rent ut sagt stortokig..!
Jag vill inte vara med i tidningen av olika anledningar eller rättare sagt att jag vill inte ha med mitt namn i tidningen. Och grisen till chefsredaktör jag fick tala med var riktigt otrevlig och tyckte hon hade all rätt i världen att publicera en sådan artikel. Men det tyker inte jag.! Arg och förbannad är vad jag är..!
Jag kommer inte lägga mig till jag har vunnit kampen och ska det vara långdragna fine by me..!

Det är ju roligt när internet funkar..

nu så funkar det igen..!
Kommer en uppdatering om ett tag ;)

Allt och ingenting..

Mycket runt om mig hela tiden, är jag förföljd?

Syster med familj har varit här, jag har varit i stugan under påsken och Louise har varit här hos mig, nu kan jag andas igen.

Full rulle har det varit med andra ord. Och jag känner mig lite ur fas, ryggen är helt fucked up och huvet upp och ner, men va fan jag lever i alla fall och tacka fan för det. Allt har snurrat på och var tog jag vägen under tiden, mitt riktiga jag försvann någonstans under vägens gång.

Irriterad kan man lugnt säga. Jag tror jag har förklaringen till det också. Jag är helt enkelt inte van vid att ha så pass mycket folk runt mig, framförallt inte folk som kritiserar mig, eller kanske rättare sagt folk som vill hjälpa mig på vägen. Men just nu är det inte rätt tillfälle, jag har lite för mycket konfliker med mig själv för att orka med att lyssna på andra. Det kommer ordna upp sig och min ilska kommer lätta av, så småning om. Men låt mig vara ett tag bara, för jag är inte redo att ta tag i vissa saker än..

Påsken har då iaf funkatjag har åkt en hel del skoter, dock så är jag lite besviken på att solen inte har visat sig så mkt som jag vill. Jag vill ha brännan, påskafton satt jag dock i bikini på våran altan och solade i vårvärmen, nice, det känns nu att sommaren är på väg. Jag kan knappt vänta.

Nej men nu så ska jag ta och kika lite på tv, sen blir det sängen. Synes och höres!


BTW..

Iiiia du behöver inte oroa dig det är lugnt med mig  ; ) och jag är inte så grymt irriterad längre. Puss på dig stumpa och alla andra..


Det är ju bra på tv:n ikväll..

..absolut inte. Det suger mammutballe och jag börjar bli uttråkad.

Ja nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen och det verkar inte bli bättring på det heller, tyvärr. Ja vad ska man säga då, jo nu får jag tala om hemligheten och det är att Alexander har köpt ny bil, eller ska jag säga han har köpt sin första bil. Vilken han redan lyckats kvadda, eller nej inte kvadda, ha riktig otur med är ett bättre sätt att formulera sig på.

Var ut till Elin och Emil i helgen, jag och Elin slipade deras trapp och rev ner tapeter och så fikade vi och tog igen den tid vi missat det typ senaste året. Emil och Alexander höll på och fixade något med bilen, inte tusan vet jag men jag tror det gick bra iaf.

Jobbat i helgen, gått bra. Nu när jag tänker efter så har jag inte gjort så mkt mer men det var en bra helg överlag.

Ikväll så har jag inte så mkt bättre för mig än titta på tv:n, men jag ska nog dra igång och måla lite men dte är så jävla störigt att maskera det är ju bara si sådär 5 dörrkarmar som ska tejpas. Jaja dags att dra igångså man blir klar någon gång. Lägger även upp lite bilder så ni har något att sysselsätta er med.







Tystnadsplikt.

Yes, jag vill jätte gärna skriva av mig om allt som hänt idag, men jag får inte, jag har lovat Alexander att hålla tyst några dagar till och det måste jag hålla även om det kryper i mig av längtan. Eller så får han helt enkelt ta och stå ut med att jag berättar, fast inte riktigt än. Jag har ju som sagt lovat.

Idag har jag i alla fall jobbat och vi hade en hel del gäster för att ha varit Tisdag. vilket var skönt eftersom det är bra jäkla trisst att bara städa hela tiden. Även fast det ofta finns lite tid till att städa känns det som om det aldrig tar slut och när man gjort klart med det ena är det bara att börja om från början igen. Kvällen har gått fort idag och jag väntar nu på att Alexander ska komma hem från sitt hemliga uppdrag så jag kan somna gott.

Från den 9/4 till  den 14/4 kommer vi ha stängt på jobbet vilket betyder att jag är ledig under påsken och kommer kunna umgås med familjen uppe i Häggsjön och njuta av solen, skotern, hästarna och familjens sällskap. Jag längtar som tusan tills jag kan åka upp till stugan och jag längtar som tusan tills Malin med familj kommer hit och får se hur vi har det här hemma. Och just nu längtar jag också till sängen, jag kan riktigt höra hur min kudde skriker på mig så det är väl bara till att lyda för Alexander lär väl inte komma än på ett tag antar jag, så sleep tight så länge. Synes och höres.

// M


RSS 2.0