Inte så trött heller..

Nej jag är inte så trött jag har ju bara sovit 6 timmar vilket betyder att jag är kraschad. Vanliga människor klarar av att bara sova 6 timmar men inte jag, jag blir tvärgrinig och sur.

Igår var det kurs igen, det var roligt då med och jag lärde mig en hel del. Skönt nu kan jag stå som serveringsansvarig för stället.  Roligt roligt.!

Nu ska jag och alexander stcka iväg och kolla på lite prylar till lägenheten, mysigt om jag inte vore så jävla TRÖTT.

Puss hej

Alla hjärtans dag! Och idag!

Jag måste få påstå att jag hade en riktigt körig alla hjärtans dag.

Dagen började med att jag och älsklingen åkte fram på stan och mötte upp en hel drös med folk för en fika med gänget. Började på Pause där det var fullt så Tiljas barnvagn fick inte plats någonstans. Vi vandrade vidare till Törners där det var ännu mer folk, hopplöst att få bord där. Sedan till Te-huset där det också var jämnfullt med snorungar och pensionärer. Efter det bestämmde vi oss för att kolla på Wedemarks och fanns det inte plats där skulle vi ta en fika hemma istället, men turen var på våran sida och vi fick ett bord. Beställde käk eftersom vi leat så länge hade vi hunnit bli för hungriga för bara en fika. Maten kom in och min kyckling-wrap var det 3dl smältost på och kycklingen var som en äckling diskhandske, sladdrig och blöt. den skickade tillbaka till köket fortare än kvickt och fick tillbaka en lika äcklig kyckling men utan ost, vidrigt.

Efter den hemska maten gick vi en sväng på stan då jag fick min alla hjärtas dag present vilket var en ring, jättefin! Och sen blommor så klart :D

Vid 17 var det dags att jobba vi hade ca.60 gäster bokade och vi var två som jobbade. Hemskt jag tror inte jag har slitit så hårt någon gång, jag hade 40 utav alla 60 gäster plus baren. Tungt värre, men kvällen gick och vi överlevde! Kom hem och tvärslocknade så jag var inte mkt till sällskap för alexander som fick hämta mig när jag hade slutat.

Gårdagen har jag redan skrivit om så det tänker jag inte ta igen.

Men idag har jag då varit på kurs om ansvarsfull alkoholhantering, narkotika och konflikthantering vilket har varit jättekul och den fortsätter imorgon, längtar faktiskt det ska bli riktigt roligt att få fortsätta lära sig mer. Trodde aldrig jag skulle vilja sittaner och plugga ingen, men ja sätte ett kors i taket för min del.
Idag har det även hänt en hel del på lägenhetsfronten då budgivningen är igång och det senaste budet ligger på 560.000 det känns underbart att det äntligen händer något så vi kan flytta in i den andra snart :D Vi ska troligtvis dit idag, om en stund förhoppningsvis och ta lite mått osv.

Ne måste käka nått nu så jag inte sväter. C U!

20 månader.

Idag firar jag och Alexander 20 månader. Wow eller vad ska man säga, haha eftersom vi varken firade 1 år eller 1½ så blev det 20 månader. Vi har haft en riktigt mysig dag vi sov hyffsat länge och åt sedan frukost/lunch på Pause. Sen åkte vi hem jag lade mig och vilade ett tag medans alexander spelade nått jävla spel på 360. Nu väntar vi på Micke, Carolina och lilla Tilja. De ska komma på porterstek som jag stått och lagat nu sen kl. 16. Berättar mer om mig alla hjärtans dag senare.

Jahaja det här inlägget blev det något fel med det skulle publicerats igår, söndag men kommer nu istället.
Typiskt!


Oturs dag ?!

Ja jag vet inte varför så många ser fredag den 13 som en dag full av otur. Jag har haft det riktigt bra idag, vet inte om jag är ett undantag eller det är för att jag rent ut sagt skiter i att det är fredag den 13. Varför skulle det vara någon skillnad mot vilken annan dag som helst ?

Min dag har sett ut så här:
Vaknade till vackert väder "clear blue sky" så att säga.
Började jobba vid 14, alla på bra humör.
Åkte till ServiceGruppen.
Gick till Kontorscenter.
Bytte om till jobbet och gästerna droppade in.
Hade det riktigt soft i baren.
Fixade lite till imorgon.
Slutade.
Gick på pause.
Åkte hem.
Sitter i soffan och tar det lugnt.
Ska sussa nu och ta alla hjärtans dag i förskott då jag kommer jobba imorgon och ha häcken full.

Sov gott alla!
Tjingeling.

Fredag 13/2

Japp, virus på den andra datorn så jag har varit låst från omvärlden ett tag nu tills Alexander kom hem med den andra.
Inte så lite störigt när man är ett ufo själv på datorer och inte kan fixa det utan behöver ha nån händig människa till hands är något sånt här händer. Jaja nu kan jag vara lugn ett tag när jag har den här att kolla på. Måste säga att det har varit ett helvete när man ska föra över pengar osv.. när man måste ringa till pappa 4 ggr på en dag och be han föra över från det andra kontot hela tiden. Skulle vara smidigt med telefonbanken i sånna här sammanhang.

Idag är det då fredag den 13 och jag ska jobba, det är bara att hålla tummarna för att det går bra. Vilket det självklart kommer att göra det är ju dreamteam som jobbar :D Imorgon kommer det bli värre då det är alla hjärtans dag och jag och Marie kommer vara själva i hela matsalen och baren och det är ca 50 pers som är bokade. Jag har lite ångest över hur det ska gå men det är väl bara att hålla tummarna och springa som en idiot. 

Ja det här med våran flytt har jag ingen aning om hur det går för tillfället, vi har en del spekulanter och div bud på lägenheten så det är väl bara att hålla tummarna för att allt ska gå vägen. 

Längtar nu riktigt mkt tills vi får flytta in i den nya lägenheten så man får börja pyssla med alla grejer, däremot så har jag ingen lust alls att börja packa ner alla grejer och jag ha heller ingen lust att tänka på städningen som kommer att bli...Vi får hjälpas åt helt enkelt och det kommer bli bra mkt lättare att städa när inte alla möbler är här. Ne nu kan jag inte skriva mer om det hela för då går jag upp i atomer av längtan, känns som om jag måste spara all energi jag har då jag snart ska iväg och gå igenom det nya kassasystemet och den nya menyn.

Passar på att lägga upp några bilder som jag tog senast jag var iväg på plåtning.








 

RSS 2.0