Snabb sumering av året.

Årets bästa månad: Juni
Årets sämsta månad:  Januari
Årets bästa händelser: Jag har träffat en massa underbart folk :D
Årets sämsta händelser: Inget som måste stå här..
Årets oväntade: Ja jag gick och blev med häst i september, Jäkligt oväntat.
Årets bästa film: Jag somnar till alla filmer..
Årets nya kontakt: Marie Frändegård, My baby :D
Årets bästa dag: Varje dag Alexander kommer hem från norge..
Årets sämsta dag: Julafton utan Alexander.
Årets bästa trend: O, jisses, ja ridkläder för min del då:P
Årets sämsta trend: Ridkläder.
Årets bästa köp: Oj, jag är dålig på bra affärer.
Årets sämsta köp: Haha ett par Pikuer ridbyxor i storlek tält ;P Sålde dem i och för sig men iaf..
Årets artist: .Totalt ointresserad.
Årets bästa jobbupplevelse: Nystarten på Twian.
Årets tuffaste jobbupplevelse: Måste säga festivlaerna i Juli/Augusti, Sjukt jobbigt.
Årets resa: .Hahaha det måste ju vara till Kumla det, har inte vart någonannastans i år. Eller jo stockholm.
Årets partyperson: .Partyprinsessan Marie.
Årets suraste: Det måste varit någon sur jäkel på jobbet det..
Årets roligaste fest:.Hmm ja jag och Marie har ju fixat till det rätt bra på fest fronten, så jag måste nog säga alla fester med Marie.
Årets beroende: .Cola ;)
Årets oskönaste: Mina asfina pyamasbrallor med guldtrådar i , de sticks..
Årets skönaste: Mina Uggs.


Japp det är då 2 dagar kvar av det här året och jag hoppas att alla haft ett kanon år..
Kiss ´n hugs.

Helgen..

... Juldagen var jag lite trött och sliten faktiskt, inte bakis utan bara trött av allt ståhej under julen.
Iaf på kvällen efter jag var i stallet så mötte jag Björn, Helene och Hobbe på Statoil och vi kom fram till att jag skulle hänga på dem eftersom jag inte hade något vettigare för mig..De skulle till BB och då vat det bara att följa med, dock spiknykter men det var trevligt iallafall. Lånade hobbes kamera och sprang runt och försökte fota lite, jag har ingen aning om hur det blev, dåligt kan jag tänka mig, men det var roligt att prova på, istället för att stå framför kameran:P

Annandagen var det stallet och sen jobbet som gällde. Vi hade det rätt lugnt på jobbet så jag , Katrin och Inger var själv på stället. Sen var det hem och sova:D

Samma idag Vi var själv fram till 20 sen kom det förstärkning. Och idag var det sista lördagen för denna månad det innebar Gayklubb, Club Alexis, vilket alltid är roligt :P Hahaha det blir som så ibland att jag kommer på mig själv stirra på folket och måste såga till mig själv att sluta. Det är inte lätt att se fulla fjollor och flator studsa omkring i diverse outfitar utan att fastna. Menjag måste säga att det är riktigt trevligt folk som kommer till oss, inte vet jag de kanske stöter på oss men skit samma, roligt är det :D Längtar redan til nästa månad och då ska faktiskt min bögkompis komma och jobba med mig:D han hade ont i ryggen idag så han fick inte jobba men han kom iaf förbi och drack lite och surrade såklart :D

Nu är det sent alternativt tidigt och jag borde sova annras kommer jag inte orka med mig själv ,eller någon annan för den delen, imorgon.
Sov gott alla glada eller griniga..


Julklappar :D

Jajjemen, julafton är nu avklarad och det är dags att summera julklapparna.

- Soda streamer.
- Björn Axén Volum master.

- Tomtar.
- Pengar
- Presentkort Make Up-store.
- Smycken.
- Lips, till xbox.
- Mobil.
- Och diverse grejer som man behöver i köksväg.


Jag var ner till Eva och Sigge i Grytan igår och firade, det var jättetrevligt och mysigt så klart. Sen blev det så att jag var tomte hos deras grannfamilj hahaha lite lustigt. Sen kom Marie och hämtade mig vid 20 snårtet och vi åkte hem hit och tog en drink. Vandrade sen farm på G3 och tog två öl. Det var lite mysigt att sitta där och bara dricka och prata i gott sällskap:D Gick hem sen i godan ro och käkade en nattmacka sen vad det sängen som gällde.

Nu på morgonen har jag legat i sängen och tittat på Emil i Lönnerberga och bara haft mys. Går fortfarande i pyamas och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Får se, känns som omjag vill ta det lugnt ska ju faktiskt jobba imorgon.

Nu är jag hungrig skriver mer sen kanske.
Ciao!

God Jul :D

God Jul allesammans!
Speciellt till min älskade Alexander som inte får vara hemma den här Julen :S Saknar dig, det blir som inte samma ska utan dig här.

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från våran Ålandskryssning som jag lovade:D
Ja jag tror inte jag behöver säga så mkt mer om den :P
















Nej nu ska jag fixa iordning lite här hemma sen ska jag fara ut till stallet sen till Grytan.
 Hoppas Tomten har varit hos er, han var här för en vecka sedan :D

En dag i Hammarstrand.

Jaa just denna dag hade jag tänkt åka till Häggsjön en sväng bara för att jag inte hade nått att göra, hälsa på hos Rosemarie och gänget, men det sket sig och jag for till Hammarstrand istället.

Vi halv 11 snåret packade jag in mig i bilen och for iväg 9 mil för att åka till Björn och Helene som hade Gävle-besök av den ökände Hobbe.
 Jag kom fram vid 12 tiden och då var det bara att dra igång plåtningen. Fy fasen vad roligt jag hade, Hobbe och Björn tillsammans kan ju inte bli värre... Asgarv efter asgarv Haha och både bra och lite mindre bra bilder dvs. lite tabbar och as garv mitt i allt :P
Lägger ut lite smakprov här:P Kommer fler sen:D

Jag kom hem vid 9 halv tio nu ikväll iaf och mkt bilder blev det vill jag lova så jag har en del att gå igenom:P
Skriver mer en annan dag måste sova nu så tomten kommer snabbare:D 
 
God Jul till er alla!
Tjingeling!








Jetplan, vågor och familjen..

..är detsamma som en tripp till Kumla.
Jag och Alexander Packade våra väskor för att åka den 9 timmar långa resan till Närke, Dessvärre gick det inte lika smärtfritt som vi hade hoppats på. Allt drog igång på fredagskvällen, när jag hade slutat jobbet. Eller nej jag tar det från början.

På dagen när Alexander kom hem från norge började vi med att fixa dörrarna på hans systers Caddy som hade frusit, stod med hårfön ute i kylan säkert en timme innan dörrarna ville lossna. Toppen då vart det bara att åka :D Tyckte vi ja. Jag for på jobbet och när älsklingen skulle komma och hämta mig sen hade dörrarna frusit igen! Det slutade med att Gulle fick hämta mig från jobbet och vi for upp på Bilbolaget för att köra in bilen i tvätten där för att varmvattnet skulle värma upp dörrarna, Sagt och gjort dörrarna gicka att öppna och torkade torrt och tömde en flaska siliconspray runt hela listerna. Nu kunde det ju inte hända någe mer knas, eller hur..? Men jo turen var inte riktigt på våran sida kan man säga.
Nu var det ju bara att tanka kvar sen var vi redo att åka morgonen efter. Satte in kortet i den där jävla automaten och Alexander kommer inte ihåg koden, prova 2 ggr sen avbryter han köpet för att de inte ska ta kortet för honom, då står det  följande på skärmen: "Köp avbrutet, var vänlig ta ditt kort.". Men kortet kommer inte ut!!! Då blev det tusen samtal till ok/q8
som inte kunde göra något, så vi åkte hem igen förde övar pengar till mitt kort och spärrade hans. Åkte och tankade på Statoil istället. Vid det här laget var klockan ca.03.00 och jag var dyngtrött. hem och somnade så fort jag fick huvudet på kudden.

Resdagen.
Gick upp vid 08.00 gjorde oss iordning för att fara. Alexander gick ut för att köra fran bilen, gissa tre ggr vad som hänt, dörrarna har frusit igen..Så jag går ut för att kolla, tar tag i handtaget och öppnar dörren:D Haha jag tror det var någon som blev lite sur då. Magic fingers.. Jetplanet var klart för avgpång.

Resan gick som smort när vi väl kom igång men det ska ju alltid vara något trassel innan, vi slog till-och-med rekord, 8 timmar på vinterväglag:D Yippi:D

När vi kom till Kumla åkte vi ut till Malin och Ronny, storasyster och respektive, och vi fick en underbart god middag. Barnen blev i extas och var helt galna, det är ju förståeligt med tanke på att jag inte har träffat dem sen i februari. Sen åkte vi till mamma och pappa, som redan var i sthlm, och sov där.

Söndagmorgon.
Kryssningsdags:D
Vi mötte upp alla på Kumla busstation och begav oss mot sthlm i Birka-bussen klockan var då 11.00 då de andra knäckte första ölen. Kalaset hade startat :D

Vi kom farm till terminalen vig 16.00 och då var det dags för överraskningen för mamma.

Jag måste kanske förklara mig, jag har inte kunnat skrivit något om denna kryssning i och med att jag vet att min mor läser här ibland så det har varit hemligt.. Mamma och Pappa firade 20 år i bröllopsdag och det hade min far valt att fira genom att bjuda alla barn och respektive på denna båttur.

Vi visste att mamma satt på en liten båt i hamnen, som man typ alltid går på fick jag förklarat för mig, af Klint eller nått sånt hette den, där var hon iaf. Och hela gänget staplar in en efter en, Mamma fick syn på mig först och skriker över hela båten "Vad i helvete.." och självklart börjar hon grina. Vi satt där ett tag och  sen vad det dags för incheckning.

Vi började med att käka en god julbuffé när vi kom på färjan och senvar festen igång, mer än så är det ingen idé att skriva om det skulle bli aldeles för mkt. Det gungade kan jag ju säga iaf.

Ett dygn senare satt vi på bussen hem igen, och det flesta var fulle och resten sov :P
Väl i kumla sen var det bara att lägga huvet på kudden för att slockna.

Dagen efter blev det en rundvandring i kumla för att hälsa på alla släktingar och tog en sväng inne på Marieberg köpcentrum, jag kännde inte igen mig för fem öre efter ombyggnationen, men fint blev det. På kvällen hade vi lilla julafton och vi fick öppna en massa packet roooligt :D Jag återkommer om vad vi fick.

Sen bar det av mot Östersund igen och jag kan säga att jag sov större delen av vägen hem stackas Alexander fick nästan köra hela biten själv medans jag låg och sov gott med kudde och filt berdivid:D

Nej nu måste jag ta tag i dagens städning sen är det stallet som gäller, tjing tjing.


Utkast: Jaa Jag ...

Jaa Jag är fortfarande trött och orkar egentligen inte skriva, men det är väl lika bra att pressa sig så man får något gjort här i världen. Jaa var ska man börja? Söndag och måndag som skulle vara min så kallade helg, blev inte riktigt det. Åkte man på att jobba lite, vart nämner jag inte, skruvade iaf ihop 60 lamparmaturer till ett ridhus som är under uppbyggnad.

Tisdag, ja vad tusan gjorde jag igår. Jo jag lekte med Marie igår vi busade på framme på stan i en kvart typ. sen Kom vi farm till att vi skulle åka till Mamma och Pappa Frändegård för att käka middag sagt och gjort vi for dit i dimman kom väl fram mellen 19-19.30 och fick då i oss god middag. Efter det så spelade vi lite kort, knackpoker:D Jag vann inte men det var roligt i alla fall, tackte jag då sen vad Marie tyckte det kanjag inte beskriva med ord. Det var hur som helst någon som inte tyckte om detta kortspel.

Vi stannade där över natten och vaknade tidigt imorse i en trång bäddsoffa som sluttade så jag hade konstant legat på Marie verkade det som men det var mysigt det också. Du fick ju inga kalla tår i rumpen den här gången:P Men den tidiga morognen kompenserades av att Tessituss var så himla goo imorse, trots väldigt hådr svans i ansiktet, det är alltså en 6 månader pointervalp som ägs av mor och dottra Frändgård.

Nu idag har jag jobbat, det var jag och Micke som jobbade idag och Daniel i köket såklart.  Tänk om alla kunde ha så roligt på jobbet som jag har :P Idag när jag inte hade något att göra så hittade jag ett sugrör och papper, självklart kom idén fram att jag skulle skjuta papprestussar genom sugröret. Eller rättade sagt så var det Zandra som kom med idén, hon kom och höll mig sällskap:D Jag asgarvade inne i köket så jag höllpå att lägga mig dubbelvikt på golvet. Det tyckte inte Daniel...

Nee nu måste jag sussa, har en hel del att göra imorgon. Måste få tag i gubben med däcket eftersom han aldrig svarar sen måste jag få tag i hälsocentralen eftersom de inte ringde upp ang min sjukskrivning...
Jaja sov  sött gott folk!

Tänkte att jag skulle vara duktig..

...och blogga lite nu men jag är sldeles för trött. Jag kom nyss hem från jobbet, så jag skriver imorgon helt enkelt.
Sov gott det ska jag göra:D


Veckan..

Ingen Alexander hemma:S Det  blir så himla tomt utan honom här och jag kan inte somna på kvällarna, känns helt stört. Kan ligga vaken i timmar om jag överhuvet taget somnar, jo visst gör jag det men det kan ta både två och tre timmar. Surrar runt som en propeller i sängen och morgonen därpå är jag hur sliten som helst och har dyng ont i ryggen. Härligt!

I måndags tog jag tag i att göra ett riktigt schema till Delay så både jag och Alex vet vad som gäller, ingen lullridning nu inte utan nu är det hårda tag som står på listan. Ponnyn ska var fit tills Kristin kommer hem och det med basta. Efter alla bakslag vi har fått tillsammans jag och Delay är det dags att ta nya tag och hittills verkar det funka.

Tisdag jobbade jag gick bra det, julpyntade lite och pysslade på som vanligt:D

Onsdag, igår alltså lekte jag med Zandra, hon följde med mig till stallet och fick plumsa i snön när jag skulle ut och rida, stackars:P Efter det drog vi hem till mig och spelade Lips, det nya spelat till xbox 360 som man sjunger och tävlar mot varandra, asroligt:D Sen vid halv 9 fick vi för oss att Zandra skulle lära mig åka snowboard, ssagt och gjort. Vi åkte och hämtade två brädor och drog till Gustavbergsbacken för att börja skolan, men vi var mest ivägen då de höll på att fixa med underlaget så vi for till Kärringbacken istället och porvade där. Måste säga att jag är positiv överaskad över hur bra det gick. Jag har åkt en gång innan och det slutade med att jag satt på brädan och åkte ner för barnbacken i sälen och det var många år sedan. Det blir till att öva och öva så man kanske kan åka nått i vinter:D

Nej nu måste jag käka och duscha, ska iväg och jobba idag med:D
Tjingelilng!

RSS 2.0